Ari-Vee is  de vereniging  waar singles thuis zijn. Ben je op zoek naar toffe mensen, nieuwe sociale contacten of naar een ruim aanbod van activiteiten , dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er is keuze genoeg en er zullen heel waarschijnlijk activiteiten aangeboden worden die voor jou aantrekkelijk zijn.

Zo hebben we elke woensdagavond het praatcafé in ons clublokaal, waar je welkom bent voor een gezellige babbel met drankjes aan democratische prijzen.  Er zijn leden die zich graag inzetten om activiteiten voor de club te organiseren (wandelen, fietsen, toneel, film ....) en anderen steken dan weer een handje toe met  de zomerBBQ of jaarlijkse fuiven.  Daarnaast organiseren we ook een weekje Ardennen tijdens de zomermaanden, etc.

Ook singles die ondertussen een partner gevonden hebben, blijven natuurlijk welkom in onze vereniging, we zijn ondertussen toch allemaal vrienden geworden.

Wil je ons leren kennen? Dat is leuk J 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Je krijgt zeker  antwoord, samen met  een uitnodiging om kennis met ons te maken in ons praatcafé of tijdens één van onze vele activiteiten.

Veel plezier op je ontdekkingstocht op deze website en we kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Tot dan!