Selecteer een pagina

ARCHIEF

 

Maandag 24 december KERSTAVOND IN ONS LOKAAL

Kerstavond is nog altijd de avond bij uitstek om gezellig samen te zijn! Dus traditiegetrouw willen wij deze avond samen vieren en hopen dat jullie ook van de partij zullen zijn.

We spreken af in ons lokaal om 19u30. Traditiegetrouw genieten we van een glaasje glühwein en een hapje bij het “kampvuur”.

Daarna volgt een menu bestaande uit voorgerecht of soepje, hoofdschotel en dessert. Karel roert in de kookpotten, dus dat wordt genieten !

Wie zin heeft om met ons mee te vieren is van harte welkom. Bijdrage van € 30,00 te storten op Ari-Vee rekeningnr. BE69 7340 1573 0678. Drankjes zijn in de prijs inbegrepen.

Kom je ook? Geef Lieven een seintje vóór 20 december.

Zondag 30 dec STADSWANDELING DOOR DE PARKEN VAN LAKEN

Deze wandeling brengt ons van park tot park en van tuin naar tuin in Laken, waar ook het koninklijk domein gelegen is. De wandeling voert langs de prachtige ‘Tuinen van de Bloemist’, het publieke deel van het Koninklijke park. We maken ook een ommetje naar het Osseghempark en wandelen langs de Koloniale Tuin. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Afspraak om 14u00 aan de uitgang van metrostation Stuyvenbergh. Voor wie me de wagen komt, dat is aan de kruising van de De Smet De Naeyerlaan en de Houba de Strooperlaan, enkele honderden meters voorbij het Koning Boudewijn Stadion. Kom je mee uitwaaien in Brussel ? Geef dan een seintje aan Lieven

Maandag 31 december OUDJAAR VIEREN IN HOF TEN AS

We kiezen er met Ari-vee voor om ons net als vorig jaar in de watten te laten leggen in Hof ten As in Steenokkerzeel waar we de hele avond en nacht kunnen doorbrengen en genieten van een all-in formule aan 125 €/persoon. Inschrijven kan je enkel nog rechtstreeks via het restaurant.

Meer info op: https://www.hoftenas.be/eindejaarsfeesten-in-hof-ten-as

Vrijdag 4 januari DE FOUTE PARTY

Vanaf 20u00 zijn jullie welkom om te benen te komen strekken in de Spiegeltent op de Grote Markt te Vilvoorde. Net zoals de vorige jaren maken we er een groot succes van met veel volk, frisse pintjes en de beste foute platen!

De toegang is gratis.

Laat je Johan via sms iets weten als je komt? Bedankt.

Zaterdag 5 januari PRAATCAFE UITSLUITEND VOOR SINGLES

Al enkele keren stond de eerste zaterdag van de maand in het teken van de singles met een praatcafe uitsluitend voor deze doelgroep. Het is een succes en Bea doet met veel plezier verder!

Ben je single kom dan voor een vrijblijvende babbel naar het praatcafe en ontmoet er andere singles onder het genot van een drankje. Bea opent om 20 uur en sluit af om 23 uur, je kan dan onderling beslissen of je nog verder een stapje in de wereld zet.

Zondag 6 januari NIEUWJAARSRECEPTIE IN VILVOORDE

Het Vilvoords stadsbestuur nodigt ons uit voor de nieuwjaarsdrink in de Spiegeltent op de Grote Markt. Ze verwelkomen ons graag met de gezellige muziek van Peper & Zout. Het wordt een amicaal volksfeest waar de stad trakteert op een gratis drankje en warme wafeltjes.

Wil je er graag bij zijn, geeft dan Willy een seintje.

Vrijdag 11 januari PUTTEKE WINTER IN HUIZINGEN

Deze winter kun je weer genieten van sprookjesachtige winterwandelingen in verschillende domeinen!
Ooit begonnen in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, is “Putteke Winter” ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde tijdens de koudste maanden van het jaar. Verschillende domeinen hullen zichzelf in een magische sprookjessfeer tijdens deze gezellige winterwandeling. De wandeling wordt sfeervol licht en onderweg kom je langs mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen en knappe vuurshows. Bij live muziek geniet van je een lekkere chocolademelk, glühwein of jenever.

 Putteke Winter in Huizingen is een romantische winterwandeling langs de mooiste plekjes van het Provinciedomein Huizingen. De wandeling is sfeervol verlicht met kaarsen en vuurkorven.

Laat je verrassen door de wonderlijke vuur- en lichtshows.

 De wandeling start aan de hoofdingang van het Provinciedomein Huizingen. We kunnen starten van 18u00 tot 20u45. De laatste acts eindigen om 21u20.

Voorzie best warme kledij en stevig schoeisel. De ingang in gratis.

 Afspraak om 18u30 aan de ingang van het Provinciedomein Huizingen – Torleylaan 100 – 1654 Beersel

Geef Ingrid N  een seintje als je erbij zal zijn.

Zaterdag 12 januari CINEMA IN MECHELEN ONLY FOR SINGLES!!

We gaan naar het cinemacomplex UCG Mechelen (Spuibeekstraat 5 – 2800 Mechelen) en kiezen daar een film.

Samenkomst in inkomsthal tussen 19u00 en 19u15.

Contactpersoon Carine, bel haar als je meegaat. Nadien mogelijkheid om samen een glaasje te drinken.

Zaterdag 12 januari KAARTAVOND IN ONS LOKAAL

Leg je graag een kaartje in een ontspannen sfeer kom dan langs in ons lokaal voor een boompje te wiezen, belotte, pandoeren of een ander kaartspel …  Het kaarten start om 19u00.

Indien er kaartliefhebbers onder ons zijn kan er misschien tijdens de herfst- en winter maanden op regelmatige basis een avondje kaarten worden georganiseerd.

Wie graag een kaartje legt kan seintje geven aan Jan V .

PS: diegenen die een ander gezelschapsspel willen spelen zijn natuurlijk ook welkom (wel zelf meebrengen aub)

Zondag 13 januari THAIS ETENTJE IN GRIMBERGEN

Wie eet er niet graag Thais of heeft het nog nooit geprobeerd?

Hier is je kans, op zondag 13 januari heeft Bea een tafel voor 6 gereserveerd tegen 18 u in restaurant “Surin “ Wolvertemsestwg 124, 1850 Grimbergen.

Heb je interesse laat  Bea dan iets weten.