Selecteer een pagina

Anne en haar man Peter leiden het perfecte leven: een aangenaam huwelijk, twee toffe opgroeiende dochters en allebei een job die ze met passie uitoefenen. Peter is arts en Anne een advocate gespecialiseerd in het verdedigen van slachtoffers van kindermisbruik. Wanneer Gustav, Peters tienerzoon uit een eerder huwelijk, ook intrekt in het mooie huis in de natuur verandert alles. Want Anne zet alles op het spel door de tienerjongen te verleiden.

De Deense steractrice Trine Dyrholm – die twee jaar geleden nog de Zilveren Beer voor Beste Actrice won in Berlijn – is meesterlijk in haar vertolking van deze overdonderende, zelden geziene rol van een vrouwelijke seksueel roofdier. Het contrast tussen haar hypocriete, genadeloze daderprofiel en de aangename, beschaafde omgeving waarin ze zich bevindt, werkt wonderwel. Roofdieren zijn niet altijd vieze mannen in duistere hoekjes. Het intrigerende aan de film is dat het personage je overtuigend op sleeptouw neemt – hoe onbevattelijk haar keuzes ook mogen zijn.

 We spreken af om 20u15 aan het onthaal in het CC Strombeek. De film begint om 20u30. Vooraf eten in de cafetaria kan maar dan best ten laatste om 19u00 aanwezig zijn.

Prijs: € 7,00 of € 6?00 (65+) Ga je ook? Geef dan zo vlug mogelijk een seintje aan Guy (tickets worden enkel besteld voor wie ook daadwerkelijk komt!)