Selecteer een pagina
wij maken van een stad…. een golfbaan

City Golf is een toeristische stadswandeling waarbij de bezienswaardigheden en identiteit van een stad ontdekt worden in combinatie met het spelen van stadsgolf op de mooiste plaatsen.

Golf spelen in een stad? In tegenstelling tot de klassieke golfsport speelt men bij City Golf niet naar een hole, maar naar een target. Deze target kan een standbeeld, fontein of obstakel zijn dat reeds in de stad te vinden is.

Ons team bestaat uit locals, die hun stad door en door kennen en dat graag met u delen. Ontdek tijdens een City Golf tour de leukste weetjes en meest aanstekelijke verhalen over de bezochte stad. Combineer een actieve beleving met oog voor de stad tijdens deze geweldige stadssafari.

Om van City Golf te kunnen genieten is geen voorkennis nodig, dat maakt City Golf voor iedereen toegankelijk!

Hoe minder golfervaring, hoe leuker stadsgolf!

Ik koos voor LIER

Lier heeft zoveel mooie plekjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Wij maakten een selectie van de must see plaatsen en namen deze op in onze City Golf tours.

Wij laten u onderdompelen in de geheimen van Pallieter, Felix Timmermans, Louis Van Boeckel en baron Opsomer tijdens uw kennismaking met City Golf en nemen tussendoor zeker een pauze voor een Liers streekbiertje.

Wie was Felix Timmermans? Wat betekent Pallieter en wat deed Wardje voor de Lierenaren? Wij komen dit allemaal te weten tijdens onze tour met City Golf!

Sla een balletje stadsgolf op 6 unieke locaties zoals Grote Markt, Begijnhof en mik op het standbeeld van Pallieter.

 Prijs: € 20,00/p.

Hier is inbegrepen: golfinitiatie, huur golfmateriaal, begeleiding gedurende het ganse parcours en een verzekering in geval van schade.

Groepstarief vanaf 10 personen € 18,00.

Parcours: 2,9km  Duur: 2u00 – 2u30 met pauze

OPGELET: er moeten minimum 6 deelnemers zijn anders kan deze activiteit niet doorgaan. Wil je graag een Tiger Woods voor 1 dag zijn geef dan vóór 15 april een telefoontje aan Mieke en stort uiterlijk op 14 april 18 euro op de Ari-vee rekening BE69 7340 1573 0678.

 Afspraak om 13u00 aan het clubhuis Domein Rijckendal – Grotewinkellaan 106 – 1853 Strombeek, car-pooling voorzien.

Startplaats: Grote Markt 58 – 2500 Lier.