Selecteer een pagina

Voor de 12de keer op rij met Ari-Vee op vakantie van vrijdag 10 t.e.m. 17 augustus

Ook dit jaar we hebben een 4+-sterren villa gereserveerd met alles erop en eraan!

Met zijn binnenzwembad, speelkamer en gezellige sfeer is dit karaktervolle luxueuze 4,5-sterren vakantiehuis in Heyd (Durbuy) ideaal voor een groepsvakantie.

Met zijn goed uitgeruste keuken en zijn 12 slaapkamers met elk hun eigen badkamer, is deze grote villa de perfecte locatie voor een weekje vakantie met de Ari-Veëers! Hou er rekening mee dat er geen toilet op de kamer is.

Elkeen geniet in deze groepsaccommodatie van zijn eigen comfort en privacy. Bovendien zijn er genoeg mogelijkheden voor ontspanning of plezier.

Dankzij de ruime oppervlakte van de vakantiewoning is het mogelijk om de hele groep zonder problemen te verenigen, zowel in de polyvalente vergaderzaal als in de zeer grote eetkamer, waar je geniet van lekker eten in een gezellige sfeer.

Ook de zitkamer is een comfortabele en mooie ruimte met zijn prachtige gewelfde plafond en zijn stenen schoorsteen.

Er wachten ons aangename avonden aan de haard of aan de biljarttafel. Tenslotte is er ook de grote privétuin en het mooie terras.

Op slechts enkele kilometers ligt het charmante stadje Durbuy, officieel bekend als het kleinste stadje ter wereld! Hier wachten ons mooie ontdekkingen en wandelingen als je door de kleine straatjes loopt, waar een rustige sfeer heerst.

In de buurt van Erezée mag je zeker de toeristische tram van de Aisne niet missen. Hiermee ontdek je de prachtige landschappen van de vallei.

De prijs voor al dit moois ?  We doen een inspanning om alles betaalbaar te houden, dus blijft de prijs van vorig jaar behouden, nl. € 25,00/persoon/nacht.

Vrije aankomst- en vertrekdatum:

Het staat vrij te kiezen hoeveel dagen je wilt komen, een volledige week van vrijdag tot vrijdag of slechts enkele dagen. We geven wel voorrang aan mensen die voor een langere periode (minstens 3 nachten) kiezen. Weekend reservaties beginnen op vrijdag en niet op zaterdag.

Ons huis is ideaal gelegen voor vele uitstappen en ontspanning in de buurt. We overleggen elke avond samen wat we de volgende dag zouden kunnen doen, maar… iedereen blijft vrij in doen en laten!

Prijs:

Logies: € 25,00/persoon/nacht.

Voor de maaltijden mag je ± € 15,00/persoon/dag rekenen.

In deze prijs is inbegrepen: ontbijt, lunch/lunchpakket, tussendoortjes, warme maaltijd/bbq ’s avonds. Dranken zijn afzonderlijk te betalen naar eigen verbruik via onze gekende streepjeslijst.

Hoe inschrijven?

  1. Kies de periode die je wenst te komen,
  2. Bel eerst Mieke om na te kijken of de gewenste dagen nog vrij zijn.
  3. Betaal je voorschot (= aantal nachten x € 25,00) op de Ari-Vee rekening IBAN BE69 7340 1573 0678 en… klaar is kees!

Enkel door deze procedure te volgen en na ontvangst van je voorschot is je inschrijving definitief!