Selecteer een pagina

Tijdens de vakantiemaanden juli & augustus nodigt Wandel & Recreatieclub Manke Fiel en ons Chantal alle wandelliefhebbers uit op vrijdagavond een groepswandeling van circa 8 km.

Een gelegenheid om onbekende hoekjes te ontdekken, en te genieten van de prachtige vergezichten over de Groene Rand, de Brabantse Kouters en het Pajottenland.

De wandelingen starten telkens om 19u30 aan de kerk van de (deel)gemeente.

Na de wandeling kan er een pintje gedronken worden op Marktje Asse waar er telkens ook optredens doorgaan.

Vanavond treedt op: Lady Bird & pIE p Klein

 ‘Cabaretpunk’. Dat is volgens de 5 heren van pIE P.KLEIN (spreek uit: pie pee klein) de beste omschrijving van hun muziekstijl. Wij noemen het ‘een mix van kleinkunst, ska, popmuziek, punkrock, wereldmuziek en humor’. Eigen Nederlandstalige nummers met strakke en melodieuze deuntjes. Met gitaar, bas, piano, accordeon, percussie, 2 trompetten, 5 stemmen en vooral veel goesting zorgt pIE P.KLEIN voor een energieke liveshow.

 Hun formule slaat aan, want het vijftal stond al twee keer in de halve finale van de Nekkawedstrijd en al op meer dan 350 podia in binnen- en buitenland.
pIE p.KLEIN is een belevenis. En daar moet jij bij zijn. Toch?

 Chantal VDH zal meestal fungeren als contactpersoon (zal in de wekelijkse mail staan dat Chantal er die avond zal zijn of niet) – dus als je mee wandelt geef haar dan een seintje