Selecteer een pagina

Met de uitzonderlijk warme zomer nog in gedachten, krijgt de klimaatproblematiek meer aandacht dan ooit. Daarom organiseren  we met de milieuraad van Grimbergen op 14 december een nieuwe editie van de jaarlijkse “open milieuraad”, een zitting toegankelijk voor het grote publiek. Deze zal plaats vinden in de schouwburg van het cultuurcentrum.  Onze gastspreker is Pieter Boussemaere, docent geschiedenis en klimaat aan de Vives Hogeschool in Brugge. Peter zal een lezing geven gebaseerd op zijn boeken “Eerste hulp bij klimaatverwarring” en “Tien klimaatacties die werken”.    (https://pieterboussemaere.com/, https://10klimaatacties.be/).

Toeschouwers krijgen gratis toegang EN, dankzij sponsoring door een aantal bedrijven uit Grimbergen, een exemplaar van het boek! Dit verhoogt de kansen dat jullie achteraf ook daadwerkelijk aan de slag gaat met de voorgestelde acties, want daar is het uiteindelijk om te doen. 

Binnenkort wordt dit evenement in het infoblad van de gemeente aangekondigd. Ondertussen is de lezing  al wel opgenomen in de programmatie van het cultuurcentrum. Reservatie is wel verplicht en jullie kunnen dus nu al gratis tickets reserveren voor de lezing en het boek. 

https://www.ccstrombeek.be/nl/voorstelling/2998/eerste-hulp-bij-klimaatverwarring