Selecteer een pagina

ALLO ALLO, tot u spreekt Herr Flick van de Gestapo omdat soldaat Helga Geerhart jammer genoeg veel last heeft van kapitein Alberto Bertorelli, die zijn handen niet kan thuishouden.
Een billenkletser, gegrift in ieders geheugen, dé UK soap bij uitstek voor een koude winteravond, dat is in het kort samengevat de hoofdtoon van Allo Allo.
Een uitdaging zowel voor nieuwbakken regisseur Didier Clabaut als voor de cast en medewerkers aan deze productie.

 

In de polyvalente zaal van cc Het Bolwerk in Vilvoorde komt het café René met René Artois en Edith, hun personeel Yvette en Mimi en de bezoekers van deze drankgelegenheid tot leven. Ook de bureautjes van kolonel Kurt von Strohm en van Herr Otto Flick kunnen worden bewonderd.

Hoe dit allemaal afloopt, leg ik niet uit. Kom kijken, genieten van een hapje en een drankje. En voor ik het vergeet, de deuren gaan één uur voor de opvoering open.

Afspraak om ten laatste 19u45 – de voorstelling begint om 20u00. Een inkomkaartje kost 10,00 (65+ € 5,00) en alles gaat door in cc Het Bolwerk (polyvalente zaal), Bolwerkstraat 17, 1800 Vilvoorde. Er zijn 5 kaarten gereserveerd.

Kom je ook kijken naar de fratsen van René en Helga geef dan een seintje aan Mieke