Selecteer een pagina

De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen!

Na zich drie jaar lang door weer en wind op pad te hebben gewaagd voor iéder bordje met daarop “Te Koop!”, heeft onze fiere heldin de knoop doorgehakt: zij heeft zich, in haar eentje, een waarachtig huis aangeschaft! In haar eigen ogen een regelrechte villa – maar wél eentje die nog moet worden verbouwd. Niet erg, Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk, zelfs doet zij eigenhandig enige cementmolens sneller draaien. Ze werkt hard om de boel in te richten – naar een eigengemaakt paradijs, als het even kan.

Een totaal nieuw leven! Maar…  durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José – zou Nele Goossens het wel aandurven om die uit te nodigen voor haar housewarmingparty? Het moet gedaan zijn met oppervlakkige small talk. Maar het ware, diepzinnige gesprek: is de wereld daar wel klaar voor?

Dag Janine en dag José is Nele haar derde zelfgeschreven onewomanshow. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag, maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan. Een niéuw bestaan, als het mag van hierboven. Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair. Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

Er zijn 5 kaarten gereserveerd à € 10,00/kaart

We spreken af om 19u45 aan het CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 te 1800 Vilvoorde. De voorstelling begint om 20u00.

Om organisatorische redenen graag een seintje aan Mieke vóór 7 maart.  Graag € 10,00 overschrijven op de Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678.