Selecteer een pagina

De kleine bron organiseert al jaren rookvrije fuiven in het Antwerpse. In een ongedwongen sfeer draait een DJ dansbare en kleurrijke muziek uit alle tijden en continenten. De meeste fuifgangers zijn ergens tussen de 30 en 60 jaar. Deze fuiven zijn veel kleinschaliger dan de Oeverfuiven, gaan door in een kleinere zaal en het geluidsvolume laat je nog toe te praten.

Er wordt steeds begonnen met een uurtje gratis dansinitiatie. Deze initiatie is van 20-21u, er is geen voorkennis nodig. Vanaf 21u is het aan de DJ en dan krijgen we kleurrijke muziek met draaglijke decibels van de jaren 60 tot nu met tevens een flinke portie wereldmuziek, van rock tot soul, van funk tot dance.

Welke dansintitatie er precies zal zijn, kan je binnenkort zien op de website:  http://www.30plusfuiven.be/agenda. De ingangsprijs is 10 euro.

Afspraak om 22u15 bij de ingang van Zaal De Volkslust, Van Heybeeckstraat 26 – 2170 Merksem. Ga je mee? Geef dan Lieven ten laatste donderdag 24 januari een seintje. Carpooling: bij voldoende interesse (minstens 4 deelnemers) vertrekken we om 21u15 aan het Ari-vee lokaal.