Selecteer een pagina

Beleef Leuven in een feestelijke kerstsfeer tijdens de Leuvense kerstmarkt. Wegens werken op het Hooverplein is er een eenmalige verhuizing van locatie naar het Sint-Donatuspark, het voor deze gelegenheid feeëriek verlichte stadspark van Leuven. Kuier over de mooiste kerstmarkt van ’t land in het park. Nip van een parelend winterbier of dampende glühwein, laat je meeslepen op de vrolijke tonen van kerstliedjes. Zoek het geschikte kerstcadeau voor familie en vrienden. Oh ja, de Leuvense tv-kok Jeroen Meus is ook opnieuw van de partij in eigen stad, ditmaal met een kerst-Würst.

Het Ladeuzeplein krijgt wegens de verhuis een andere invulling. Je zal er kunnen schaatsen op een overdekte ijsbaan en tevens een ijsschuifaf uitproberen. Op een Provençaalse kerstmarkt beleef je de sfeer van de Provence in Leuven. Met alles erop en eraan: kazen, charcuterie, Bouillabaise, pastis, Provençaals linnengoed enz.

Locatie kerstmarkt: Monseigneur Ladeuzeplein en St-Donatuspark (eenmalig) Afspraak om 15u00 aan de trappen van het Stadhuis.

Ga je mee geef dan een seintje aan Mieke