Selecteer een pagina

We bezoeken de virtuele tentoonstelling over Van Gogh in het beursgebouw van Brussel.

Dank zij de meest recente virtuele projectietechnologie wordt je ondergedompeld worden in het spectaculaire universum zonder weerga van Vincent Van Gogh. Je volgt een parcours dat je het leven van de artiest op een nieuwe manier laat ontdekken: zijn tijd in het klooster en in Arles, de geheimen uit de brieven die hij schreef aan zijn broer en nog veel meer. Je maakt een groots klank- en lichtspektakel mee, dat u op sleeptouw neemt aan de hand van de wereldbekende en vertrouwde beelden van Vincent Van Gogh. Dit laat geen mens onberoerd.

Heb je er ooit al van gedroomd om binnen te stappen in een buitengewoon schilderij ? Zo kan je compleet opgaan in het werk van de kunstenaar, zodat de realiteit van de wereld om je heen vervaagt en overgaat in de nieuwe wereld die de artiest creëerde. Wel, deze tentoonstelling biedt je de mogelijkheid ! De Virtuele Realiteit ervaring neemt je mee in het leven van de artiest in Arles. U reist doorheen 8 verschillende werken en hun inspiratiebron. De kamer van Van Gogh, de velden, het bos, het dorp om te eindigen met de sterrennacht over de Rhone…

Meer info op http://www.expovangogh.be/nl/

De Kerstmarkt zal ook open zijn, dus wie wil kan ervoor of nadien nog wat rondkuieren.

Afspraak op de trappen aan de hoofdingang om 14u00. Toegang tentoonstelling 16,50€, voor gepensioneerden 13,50€, en ook als we met 10p zijn, maar dan moeten we op voorhand wel de tickets kunnen bestellen. De VR ervaring kost 2 euro extra. Geef Chantal een seintje als je meegaat, liefst voor donderdag 6 december.