Selecteer een pagina

Vandaag wordt alle nodige info aan de vakantiegangers in spé doorgegeven en kunnen jullie ook al een beetje kennis maken met elkaar want ook dit jaar zijn er toch wel verschillende nieuwe mensen bij! De vergadering is gepland rond 16u30 en het etentje rond 18u30.

De bijeenkomst gaat in Brasserie “De Met” – Grote Markt – 1800 Vilvoorde.

Een vleugje geschiedenis over “De Met”:

“We nemen je even mee naar het begin van de 20ste eeuw. De Met start zijn bestaan als overdekte Markt en wordt in 1903 opgetrokken naar een ontwerp van toenmalig stadsarchitect Jean Hauwaert. Eind jaren ’30, wanneer duidelijk wordt dat Europa opnieuw afstevent op een wereldoorlog, bouwt het stadsbestuur schuilkelders in de Met. Gelukkig overleeft het prachtige pand de oorlogsjaren en tot de jaren ’70 blijft de markthal dienst doen.

In 1972 verhuist de wekelijkse markt naar zijn huidige locatie, op de Rooseveltplaats. De Met werd nadien gebruikt als o.a. sporthal en stempellokaal, maar is nu helemaal in zijn oude glorie hersteld en doet opnieuw dienst als een prachtige horecazaak.”

De uitbater, Noel, heeft ons volgend keuzemenu à € 48,00 aangeboden:

Scampi “De Met” of Carpaccio van rund – Parmesan – notensloa – pijnboompitten

 Vispannetje het beste uit de Noordzee – witte wijnsaus – fijne groeten of Varkenshaasje met gekarameliseerd witloof en een graanmosterdsaus

 Dessertbord “De Met”

(incl. aangepaste witte en rode wijnen, waters naar believen en koffie als afsluiter)

PS: de vleesbereidingen worden rosé geserveerd.

Graag tegen ten laatste 8 MAART een seintje aan Mieke dat je erbij zal zijn en je keuze van menu.

Misschien zijn er onder jullie nog wel extra late beslissers die nog graag mee op vakantie willen?