Selecteer een pagina

Voorlopig is er nog niets van info terug te vinden (meer info zal in de loop van oktober terug te vinden zijn op de site www.stalstudio.be/index.html) Goed om te weten: de “toneelspelers” zijn allen “kei” acteurs (dat hebben o.a. al verschillende Ari-Vee leden reeds kunnen ervaren bij vorige voorstellingen).

We zijn er heel vroeg bij, maar stalstudio is een klein, gezellig toneelzaaltje, en de plaatsen zijn beperkt en snel ingenomen!
(10 plaatsen zijn voorlopig “geblokkeerd voor Ari-Vee leden” in voorverkoop tot 15 oktober  – daarna worden de info’s en voorverkoop open gesteld voor iedereen)

Indien je er graag bij wilt zijn, gelieve me je deelname te bevestigen vóór 15/10/2019. Laat je gsm nummer weten aan Guillaume zodanig dat hij je kan bevestigen of er nog plaatsen vrij zijn en gelieve dan jouw bijdrage te storten uiterlijk vóór 15/10/2019. Je plaats(en) wordt(worden) pas effectief gereserveerd na storting op rekening nummer BE16 0010 6724 9974 op naam van Guillaume Boogaerts met de vermelding “Stalstudio 23.11.19, je naam en aantal personen”