Selecteer een pagina

De kleine bron organiseert al jaren rookvrije fuiven in het Antwerpse. In een ongedwongen sfeer draait een DJ dansbare en kleurrijke muziek uit alle tijden en continenten. De muziek van deze avond staat in het teken van de jaren 80 en new wave. De meeste fuifgangers zijn ergens tussen de 30 en 60 jaar. Deze fuiven gaan door in een kleinere zaal en het geluidsvolume laat je nog toe te praten.

Er wordt steeds begonnen met een uurtje gratis dansinitiatie. Deze initiatie is van 20-21u, er is geen voorkennis nodig. Vanaf 21u is het aan de DJ en dan krijgen we kleurrijke muziek met draaglijke decibels van de jaren 60 tot nu met tevens een flinke portie wereldmuziek, van rock tot soul, van funk tot dance. Welke dansintitatie er precies zal zijn, kan je binnenkort zien op de website: http://www.30plusfuiven.be/agenda. De ingangsprijs bedraagt 10 euro.

Onderling af te spreken om 22u00 bij de ingang van Zaal ‘t Centrum, Strijdersstraat 35, 2650 Edegem. Ga je mee? Heb je interesse om te Carpoolen ? Geef dan Lieven ten laatste donderdag 12 september een seintje. Bij voldoende interesse (minstens 4 deelnemers) vertrekken we om 21u15 aan het Ari-vee lokaal.