Selecteer een pagina

Het Beaux-Arts Mons wijdt een grote retrospectieve aan de Colombiaanse schilder en beeldhouwer Fernando Botero. De rondleiding neemt de bezoeker mee naar Botero’s rijke wereld, die evenzeer geïnspireerd is door precolumbiaanse kunst en populaire iconografie als door Mexicaanse muurschilders of Italiaanse renaissancekunst. De tentoonstelling brengt belangrijke werken samen die geleend zijn
Ari-vee 9
van prestigieuze musea, zoals het Guggenheim in New York, waaronder historische schilderijen die zelden aan een Europees publiek zijn getoond. Schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken uit internationale particuliere collecties, met name uit Colombia, zullen eveneens aanwezig zijn.
Afspraak om 15u aan de ingang van het BAM, Rue Neuve 8, 7000 Mons
Tickets aan € 9,00 – 60+ € 6,00 – Museumpas gratis. Covid Safe Ticket verplicht.
OPGELET:
De tickets dienen vooraf te worden gereserveerd. Dat is nu eenmaal niet anders, door covid. Sonja vreest er een beetje voor dat wanneer er tot net voor de tentoonstelling wordt gewacht om haar te verwittigen er geen tickets meer zullen zijn. Met al die verschillende prijzen is het ook niet mogelijk om er enkele op voorhand te reserveren.
Graag Sonja verwittigen op wanneer je meegaat en dit ten laatste tegen 8 december.