Selecteer een pagina

Maandag 3 juni FILM CC BOLWERK “PAST LIVES”

Nora en Hae Sung, twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt wanneer Nora’s familie uit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet. Ze fantaseren over een wederzien, maar de afstand doet het contact verwateren. Nog eens twaalf jaar later is Nora inmiddels getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde wanneer hij haar opzoekt in New York.
Film begint om 14u30.
Opgelet: laat tegen 1 mei weten of je mee gaat – de tickets moeten nog besteld worden.
Mieke verwacht jullie om 14u15 – in de foyer van CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde.
Prijs € 6,00 – voor 65+ € 5,00.

Maandag 3 juni FILM CC BOLWERK “THE ZONE OF INTERESTS”


Maak kennis met de familie Höss. Vader Rudolf gaat elke dag trouw naar zijn werk als directeur van een nabijgelegen fabriek. Moeder Hedwig stuurt het huishouden aan en zorgt voor hun vijf kinderen. Ze leiden een idyllisch bestaan, met zwempartijen in hun weelderige tuin, picknicks aan de rivier… Schaduwzijde van dit bestaan: de fabriek waar Rudolf leiding geeft, is het concentratiekamp van Auschwitz-Birkenau. We volgen er gelijktijdig een Pools meisje dat de gevangenen probeert te helpen. Een schril contrast met het leuke familieleven van de directeur.
Film begint om 20u30.
Opgelet: laat tegen 1 mei weten of je mee gaat – de tickets moeten nog besteld worden.
Mieke verwacht jullie om 20u15 – in de foyer van CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde.
Prijs € 6,00 – voor 65+ € 5,00.

Zaterdag 15 juni 2024           LEDENFEEST

Zaterdag 24 augustus MUSICAL “DE KLOKKENLUIDER VAN DE NOTRE-DAME”

Festivaria brengt het meesterwerk van Victor Hugo voor het eerst in Vlaanderen live op scène. Verwacht je aan een groots openluchtspektakel met de meeslepende musicalsongs uit de Disney-klassieker.

Zomer 2024. Het Donkmeer in Berlare is voor twee weken de Seine in Parijs! Parijs, 1482. Hoor jij de klokken al luiden? Na 20 jaar in totale afzondering verlaat Quasimodo stiekem de klokkentoren van de kathedraal voor het Dwazenfestival. Wat een feest zou moeten worden, ontaardt in een dramatisch muzikaal verhaal over uitsluiting, ware liefde en dodelijke jaloezie. Vindt Quasimodo eindelijk het geluk bij zigeunerin Esmeralda? Of verovert aartsdiaken Frollo op sluwe wijze haar hart en is de klokkenluider gedoemd tot een kluizenaarsbestaan? Ari-Vee bestelde 5 tickets. Prijs: € 49,00 pp. Aanvang 21u00. Plaats: Festivalhal Donkmeer, Donklaan 125, 9290 Berlaar. Vertrek: onderling af te spreken. Contactpersoon Patsy.