Selecteer een pagina

ACTIVITEITEN

 

Zaterdag 29 februari TARTIFLETTE A LA TERESA IN ONS LOKAAL

Opnieuw organiseert Teresa een gezellige namiddag die tegen 18u00 wordt afgesloten met een heerlijke “tartiflette à la Teresa”!

Iedereen is welkom van 15u00 voor een gezelschapsspel of een leuke babbel.

Voor de tartiflette moet je € 15,00 storten op de Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678. Er is plaats voor 25 personen en de inschrijving wordt afgesloten op 22 februari.

Geef Teresa een seintje om te weten hoeveel ze van deze lekkernij ze moet klaarmaken.

Zondag 1 maart WANDELING NEIGEM 9 KM

We trekken naar het glooiende Pajottenland nabij Ninove voor een wandeling door de voor velden en Neigembos. Het Neigembos is een restant van het oude ‘Kolenwoud’ dat in de Romeinse tijd liep van Picardië tot Brabant. Het bos kenmerkt zich door het sterk wisselende reliëf dat varieert van 20m tot 90m. Hier en daar zit er dus een klimmetje in het parcours.

We spreken af om 14u00 aan de parking aan de Sint-Margarethakerk, Halsesteenweg in Neigem. Carpooling: afspraak om 13u15 aan het Ari-vee lokaal.

Wandel je mee en ook als je wil meerijden, geef dan Lieven een seintje.

Donderdag 5 maart IETS GAAN DRINKEN IN DE ELDORADO

Teresa nodigt ons uit om samen iets te gaan drinken in de Eldorado. Het gebouw werd opgericht in 1927 in Art Deco stijl en werd volledig gerenoveerd in 2012.

Teresa verwacht ons rond 19u00. Adres: Kerkstraat 251 – 1851 Humbeek

Zaterdag 7 maart PRAATCAFE SINGLES ONLY!!

Onze single avond gaat door in ons lokaal Domein Rijckendael – Grote Winkellaan 106 – 1853 Strombeek-Bever vanaf 20u00 tot ongeveer 22u30.

Alle singles zijn hierbij uitgenodigd om andere singles te ontmoeten bij een drankje aan democratische prijzen en versnaperingen.

Waar we achteraf naartoe gaan zal ter plaatse besproken worden.

Ons lokaal opent om 20u00 zijn deuren en Bea zal jullie verwelkomen.

Zondag 8 maart TONEEL “DE QUEESTE VAN VILFURDO”

Toneelgroep “De Violier” laat de grenzen tussen het magische en de realiteit vervagen en ze creëren een zoektocht, of een queeste, die de toeschouwer met een lach en een kwinkslag van het station van Vilvoorde naar de onderaardse gewelven van het vroegere kasteel voert, in hun zoektocht naar de schat die daar verborgen zou liggen…. Misschien wel de schat van de allerlaatste der Tempeliers.

De Queeste van Vilfurdo brengt een ideale toneelmix van humor, spanning en mysterie en laat op een subtiele en humoristische wijze de grenzen van tijd en realiteit vervagen.

Er werden 10 tickets gereserveerd à € 9,00 (graag storten op de welgekende Ari-Vee rekening IBAN BE69 7340 1573 0678 – bedankt)

Afspraak om 14u45 aan de kassa van CC Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde. De voorstelling begint om 15u00.

Graag Mieke verwittigen tegen ten laatste 4 maart of je erbij zal zijn aub

Dinsdag 10 maart FILM CC STROMBEEK “MARRIAGE STORY”

Het ooit gelukkige huwelijk tussen theater regisseur Charlie en Hollywood-actrice Nicole loopt mank. Wanneer Nicole voor haar werk naar LA wil, blijft Charlie liever in New York. Het conflict legt de problemen binnen hun huwelijk bloot en ze beslissen om als vrienden uit elkaar te gaan. Maar de strijd om de voogdij voor hun zoontje legt een zware druk op hun levens, die afgescheiden van elkaar zijn, maar tegelijk ook voor altijd verbonden.

We spreken af om 20u15 aan het onthaal in het CC Strombeek. De film begint om 20u30. Vooraf eten in de cafetaria kan maar dan best ten laatste om 19u00 aanwezig zijn. Prijs: € 7,00 of € 6,00 (65+)

Ga je ook? Geef dan zo vlug mogelijk een seintje aan Guy (tickets worden enkel besteld voor wie ook daadwerkelijk komt!)

Onze activiteiten gaan voor het ogenblik niet meer door

Dat virusje heeft ons goed te pakken, we spreken over niets anders meer.

De veiligheidsraad heeft verschillende maatregelen getroffen en ook Ari-vee volgt richtlijnen. Dit wil zeggen dat we tot einde van de quarantaine onze activiteiten en ook het praatcafé niet laten doorgaan. We hebben ondertussen wel een virtueel praatcafé opgericht, laat iets van je horen als je ook van de partij wilt zijn.

Hou het gezond en tot binnen een paar weken.

Vrijdag 13 maart ETENTJE IN GRIMBERGEN SINGLES ONLY!!

Ga je als single niet graag alleen uit eten? Schuif dan om 19u00 bij aan onze singletafel.

Bea reserveerde een tafel in Brasserie17 – Rijkenhoekstraat 17 – 1850 Grimbergen. Je kan al eens op hun website kijken  www.brasserie17.be

Gelieve Bea te verwittigen als je er wil bij zijn.

Zaterdag 14 maart FUIF “LET’S DANCE LIKE IT’S 1999”

Omdat Marc De Mey van “Let’s Dance Community » regelmatig te horen krijgt “wij dansen graag maar er is te weinig gelegenheid om nog eens goed te fuiven  organiseert hij dit jaar 4 dansfuiven gericht op 35-plussers.

Deze 4 fuiven gaan door in zaal Eldorado – Kerkstraat 251 -1851 Humbeek. De 1ste fuif laat ons de muziek uit de jaren ’70, ’80, en ’90 herbeleven waar we ons kunnen uitleven op de hoogtepunten van rock, disco, funk en grunge!

Een ticket kost € 10,00. Afspraak aan de ingang van de Eldorado om 22u00.

Ga je ook graag dansen geef dan een seintje aan Teresa

Zondag 15 maart INFO VERGADERING BULGARIJE MET AANSLUITEND EEN ETENTJE “DE MET”

Vandaag wordt alle nodige info aan de vakantiegangers in spé doorgegeven en kunnen jullie ook al een beetje kennis maken met elkaar want ook dit jaar zijn er toch wel verschillende nieuwe mensen bij! De vergadering is gepland rond 16u30 en het etentje rond 18u30.

De bijeenkomst gaat in Brasserie “De Met” – Grote Markt – 1800 Vilvoorde.

Een vleugje geschiedenis over “De Met”:

“We nemen je even mee naar het begin van de 20ste eeuw. De Met start zijn bestaan als overdekte Markt en wordt in 1903 opgetrokken naar een ontwerp van toenmalig stadsarchitect Jean Hauwaert. Eind jaren ’30, wanneer duidelijk wordt dat Europa opnieuw afstevent op een wereldoorlog, bouwt het stadsbestuur schuilkelders in de Met. Gelukkig overleeft het prachtige pand de oorlogsjaren en tot de jaren ’70 blijft de markthal dienst doen.

In 1972 verhuist de wekelijkse markt naar zijn huidige locatie, op de Rooseveltplaats. De Met werd nadien gebruikt als o.a. sporthal en stempellokaal, maar is nu helemaal in zijn oude glorie hersteld en doet opnieuw dienst als een prachtige horecazaak.”

De uitbater, Noel, heeft ons volgend keuzemenu à € 48,00 aangeboden:

Scampi “De Met” of Carpaccio van rund – Parmesan – notensloa – pijnboompitten

 Vispannetje het beste uit de Noordzee – witte wijnsaus – fijne groeten of Varkenshaasje met gekarameliseerd witloof en een graanmosterdsaus

 Dessertbord “De Met”

(incl. aangepaste witte en rode wijnen, waters naar believen en koffie als afsluiter)

PS: de vleesbereidingen worden rosé geserveerd.

Graag tegen ten laatste 8 MAART een seintje aan Mieke dat je erbij zal zijn en je keuze van menu.

Misschien zijn er onder jullie nog wel extra late beslissers die nog graag mee op vakantie willen?

Vrijdag 20 maart BOWLING IN WEMMEL

In BOWLING STONES in WEMMEL.

Afspraak om 19u45 zodat we om 20u stipt kunnen starten. Guy reserveert op voorhand 1 of 2 banen daarom moeten we stipt om 20u00 starten.

Prijs is ongeveer 7,00 per spel, afhankelijk van het aantal deelnemers per baan en tijdsduur van het spel.

Geef op tijd een seintje te geven aan Guy als je erbij wil zijn.

Alleen een pintje komen drinken kan natuurlijk ook!

Zaterdag 21 maart AFSCHEIDSFUIF IN DE ELDORADO

Vandaag komt de overbekende (in deze contreien) Steve Mc Donald zijn laatste reünie fuif in feestzaal Eldorado geven. Hun discobar bestaat 50 jaar.

Tickets moeten op voorhand besteld worden. Toegang € 15,00. Bea heeft een optie op 10 kaarten.

Geef Bea een seintje als je er graag bij wil zijn.

Zondag 22 maart HAPJE TAPJE IN ONS LOKAAL

We starten deze namiddag met een paar gezelschapsspellen of een gezellige babbel rond 15 uur.
 Onze Franstalige landgenoten noemen het Auberge Espagnol en dat wil zeggen dat ieder zijn kookkunsten toont. De éné maakt een slaatje, de andere liever een hartige cake of een zoete taart. Voor diegene die zich niet zo goed voelen met de kookpotten kunnen altijd een frans brood met een stuk kaas of een speciale worst meebrengen. Laat je inspiratie de vrije loop en als iedereen zorgt voor eten voor 4 personen wordt het een heel festijn! We schuiven om 18 uur aan tafel.
 Laat je Teresa  weten dat je ook komt aanschuiven?

Zaterdag 28 maart KAARTAVOND IN ONS LOKAAL

Leg je graag een kaartje in een ontspannen sfeer kom dan langs in ons lokaal voor een boompje te wiezen, belotte, pandoeren of een ander kaartspel …

Het kaarten start om 19u00.

Indien er kaartliefhebbers onder ons zijn kan er misschien tijdens de herfst- en winter maanden op regelmatige basis een avondje kaarten worden georganiseerd. Wie graag een kaartje legt kan seintje geven aan Willy.

PS: diegenen die een ander gezelschapsspel willen spelen zijn natuurlijk ook welkom (wel zelf meebrengen aub)

Zondag 29 maart WANDELING IN DUISBURG 8 KM

We wandelen door de natuur in de Brusselse rand. De deels onverharde route langs veldwegels in de Tervuurse deelgemeente laat je genieten van weidse vergezichten.

We spreken af om 14u00 aan de parking van de Sint-Katharinakerk, Merenstraat in Tervuren  –  Duisburg.

 Carpooling: afspraak om 13u25 aan het Ari-vee lokaal. Wandel je mee en ook als je wil meerijden, geef dan Lieven een seintje

Zondag 5 april EEN GEVULD KUNSTUUR

Een bezoek aan Het Kunstuur is een unieke beleving en duurt exact één uur.

Om de 20 minuten kunnen maximaal 8 bezoekers genieten van een intimistische beleving. Op voorhand boeken via de website is dus een must, evenals op tijd komen! Website www.hetkunstuur.com

Bea heeft 8 plaatsen geboekt, waarvan er al 6 zijn ingenomen,  voor het bezoek van 15u00.

We moeten wel om 14u30 AANWEZIG ZIJN AAN DE INGANG – Minderbroersgang 1 2800 Mechelen. Diegenen die te laat zijn kunnen nog altijd boeken voor de beleving van 15u30 via bovenvermelde website.

Prijs voor een plaats: € 14,00  te storten op Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678 met vermelding naam

Gelieve eerst Bea te contacteren om te vragen of er nog een plaats vrij is OF dat je zelf moet reserveren.