Selecteer een pagina

ARCHIEF

 

Zaterdag 2 november PRAATCAFE VOOR SINGLES!

Vandaag gaat onze single avond al voor de 13de keer door in ons lokaal Domein Rijckendal – Grote Winkellaan 106 – 1853 Strombeek-Bever vanaf 20u00 tot ongeveer 22u30 à 23u00.

Alle singles zijn hierbij uitgenodigd om andere singles te ontmoeten bij een drankje aan democratische prijzen en versnaperingen.

Achteraf gaan we naar “Het Bal van de Pastoor 2019” – Parochiezaal van Asse-ter-Heide in het kader van de warmste week ten voordele van het kinderkankerfonds. Inkom € 5,00.

Zondag 3 november FOMU ANTWERPEN STEPHAN VANFLETEREN

Het Antwerpse fotomuseum FOMU eert Stephan Vanfleteren (°1969) met een grote overzichtstentoonstelling. De eigenzinnige Kortrijkse fotograaf verwierf faam met zijn beklijvende portretten en persfoto’s in zwart-wit, maar is al jaren bezig met een resem artistieke projecten. Zijn werk herken je meteen aan het karakter dat het uitstraalt. Een ticket kost 10 euro. Nadien is er nog de tijd om even door Antwerpen te dwalen, voor een drankje en bij voldoende belangstelling gaan we samen nog iets eten.

Afspraak om 15u30 aan de ingang van het fotomuseum, Waalse Kaai 47, Antwerpen

Carpooling: afspraak om 14u45 aan het Ari-vee lokaal. Ga je mee, geef dan Lieven een seintje

Dinsdag 5 november FILM CC STROMBEEK “ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD”

Quentin Tarentino’s nieuwe film speelt zich af in het Los Angeles van 1969 een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brat Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die zij bijna niet meer herkennen.

We spreken af om 20u15 aan het onthaal in het CC Strombeek. De film begint om 20u30. Vooraf eten in de cafetaria kan maar dan best ten laatste om 19u00 aanwezig zijn.

Prijs: € 7,00 of € 6?00 (65+). Ga je ook? Geef dan zo vlug mogelijk een seintje aan Guy (tickets worden enkel besteld voor wie ook daadwerkelijk komt!)

Donderdag 7 november IETS GAAN DRINKEN IN DE ELDORADO

Bea nodigt ons uit om samen iets te gaan drinken in de Eldorado. Het gebouw werd opgericht in 1927 in Art Deco stijl en werd volledig gerenoveerd in 2012. Bea verwacht ons rond 19u00.

Adres: Kerkstraat 251 – 1851 Humbeek

Zaterdag 9 november FUIF IN EDEGEM

De kleine bron organiseert al jaren rookvrije fuiven in het Antwerpse. In een ongedwongen sfeer draait een DJ dansbare en kleurrijke muziek uit alle tijden en continenten. De muziek van deze avond staat in het teken van de jaren 80 en new wave. De meeste fuifgangers zijn ergens tussen de 30 en 60 jaar. Deze fuiven gaan door in een kleinere zaal en het geluidsvolume laat je nog toe te praten.

Er wordt steeds begonnen met een uurtje gratis dansinitiatie. Deze initiatie is van 20-21u, er is geen voorkennis nodig. Vanaf 21u is het aan de DJ en dan krijgen we kleurrijke muziek met draaglijke decibels van de jaren 60 tot nu met tevens een flinke portie wereldmuziek, van rock tot soul, van funk tot dance. Welke dansintitatie er precies zal zijn, kan je binnenkort zien op de website: http://www.30plusfuiven.be/agenda. De ingangsprijs bedraagt 10 euro.

Onderling af te spreken om 22u00 bij de ingang van Zaal ‘t Centrum, Strijdersstraat 35, 2650 Edegem. Ga je mee? Heb je interesse om te Carpoolen ? Geef dan Lieven ten laatste donderdag 12 september een seintje. Bij voldoende interesse (minstens 4 deelnemers) vertrekken we om 21u15 aan het Ari-vee lokaal.

Zondag 10 november WANDELING NEDEROKKERZEEL 8 KM

We wandelen langs grotendeels onverharde wegen door groene gordel rond Brussel.

We spreken ter plaatse af om 14u00 op de parking aan het dorpsplein, dat is gelegen naast de Sint-Stephanuskerk aan de kruising van Bogaertstraat en de Sint-Stefaanstraat.

Carpooling: afspraak om 13u30 aan het Ari-vee lokaal. Wandel je mee en ook als je wil meerijden, geef dan Lieven een seintje

Vrijdag 15 november CC HET BOLWERK – GUIDO BELCANTO

Een zanger moet trachten pijn te verzachten

Drie decennia van Liefde. De muziek van de 65-jarige Guido Belcanto klinkt tijdloos en zo is ook zijn thematiek: hij is de zanger van liefde, lust en leed. De troubadour der gebroken harten, de apostel van de romantiek.

Op ontroerend consequente wijze verkondigt hij al 30 jaar lang zijn boodschap, wat hem een welhaast iconische status heeft opgeleverd. Waar hij in den beginne nog voor veel controverse zorgde, zijn de meningen ondertussen eensluidend: Guido Belcanto is een stroming op zich, hij is de belichaming van het levenslied.

Er werden 7 kaarten besteld à € 14,00/kaart. Afspraak ter plaatse om 20u15 in het CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde. De voorstelling begint om 20u30.

Wil je erbij zijn geef dan een seintje aan Mieke en schrijf je bedrag over op de Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678

Zaterdag 16 november TONEEL “DE GODMOTHER” ’T ECHT MECHELS THEATER

Dona Vita Carleani vindt het hoog tijd dat haar zoon Sonny trouwt met de dochter van Pietro Rupo, de concurrerende maffiabaas. Sonny ziet dit niet zitten, hij heeft al een lief, iets wat de clans niet mogen weten. Er worden snode plannen gesmeed om het huwelijk te saboteren. Een kuisvrouw, een inspecteur van de RVA en een directrice van een uitzendbureau komen steeds weer de plannen verstoren. Persoonswisselingen en misverstanden volgen elkaar op…

Een ticket kost € 13,00. De voorstelling begint om 20u15. Afspraak: 20u00 in T Echt Mechels Theater (EMT) – Olivetenvest 16 – 2800 Mechelen

OPGELET: je reservatie is OK na betaling van het verschuldigde bedrag op de gekende Ari-Vee rekening BE69 7340 1573.

Geef Mieke een seintje tegen ten laatste 6 november als je erbij wil zijn.

Zondag 17 november (H)EERLIJK ONTBIJT IN GRIMBERGEN

Die dag organiseert het 11.11.11. comité haar jaarlijks ontbijt in de parochiezaal van de Verbrande brug.
Heerlijke producten aan een eerlijke prijs : 13 Eur/pp
Afspraak ter plekke om 8h45 : Heienbeekstraat 26, 1850 Grimbergen
Laat Anne M tegen 8 november weten of je komt. Anne heeft een optie genomen op 8 plaatsen.