Selecteer een pagina

ARCHIEF

 

Donderdag 2 januari IETS GAAN DRINKEN IN DE ELDORADO

Bea nodigt ons uit om samen iets te gaan drinken in de Eldorado. Het gebouw werd opgericht in 1927 in Art Deco stijl en werd volledig gerenoveerd in 2012. Deze feesteditie wordt opgeluisterd door DJ Pietie, dus vergeet je dancing shoes niet en dus ambiance verzekerd !

Bea verwacht ons rond 19u00.

Adres: Kerkstraat 251 – 1851 Humbeek

Vrijdag 3 januari WINTER VILVOORDE “DE FOUTE PARTY”

Vanaf 20u00 zijn jullie welkom om te benen te komen strekken in de Spiegeltent op de Grote Markt te Vilvoorde. Net zoals de vorige jaren maken we er een groot succes van met veel volk, frisse pintjes en de beste foute platen! De toegang is gratis.

Afspraak om 20u00 aan de ingang van de Spiegeltent – Grote Markt – 1800 Vilvoorde. Laat je Johan iets weten als je komt? Bedankt.

Zaterdag 4 januari WINTERS VILVOORDE “JAZZ CAFE”

Ontroerende en ingetogen live optredens, maar ook het werk van de grootmeesters van de jazz… Dit alles samen met speciale bieren en hapjes in de warme en intieme setting van de spiegeltent. Een ideale ontspanning na de drukke feestdagen. De toegang is gratis.

Afspraak om 19u00 aan de ingang van de Spiegeltent – Grote Markt – 1800 Vilvoordeµ. Kom je ook? Geef dan een seintje aan Mieke 

Zaterdag 4 januari PRAATCAFE VOOR SINGLES! SINGLES ONLY!!

Onze single avond gaat door in ons lokaal Domein Rijckendal – Grote Winkellaan 106 – 1853 Strombeek-Bever vanaf 20u00 tot ongeveer 22u30 à 23u00. Alle singles zijn hierbij uitgenodigd om andere singles te ontmoeten bij een drankje aan democratische prijzen en versnaperingen.

Waar we achteraf naartoe gaan zal ter plaatse besproken worden.

Ons lokaal opent om 20u00 zijn deuren en Bea zal jullie ook dit jaar met open armen ontvangen.

Zondag 5 januari WINTERS VILVOORDE NIEUWJAARSRECEPTIE

Tussen 11 en 13 uur nodigt het Vilvoordse stadsbestuur heel Vilvoorde en omstreken uit voor de Nieuwjaarsdrink in de spiegeltent op de Grote Markt. We verwelkomen je graag met gezellige muziek een gratis drankje en warme wafeltjes.

Afspraak om 11u00 aan de Spiegeltent – Grote Markt – 1800 Vilvoorde. Kom je ook klinken op het nieuwe jaar geef dan Mieke een seintje.

Dinsdag 7 januari FILM CC STROMBEEK “HORS NORMES”

Bruno en Malik leven al 20 jaar in een bijzondere wereld, die van autistische kinderen en adolescenten. Binnen hun eigen organisaties leiden ze jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van kinderen met autisme. Een buitengewoon verbond, voor buitengewone persoonlijkheden.

Olivier Nakache en Éric Toledano slagen er wel vaker in om hartverwarmende, hoopgevende cinema te maken die gewichtige onderwerpen combineert met een luchtige, bij momenten humoristische aanpak. Vooral ‘Intouchables’ kon potten breken, zowel in Frankrijk als daarbuiten, en werd op de BAFTA’s en op de Golden Globes genomineerd voor de prijs voor de beste anderstalige film. ‘Hors normes’ is een zeer persoonlijke film voor het duo en had de eer om dit jaar het filmfestival van Cannes af te sluiten.

We spreken af om 20u15 aan het onthaal in het CC Strombeek. De film begint om 20u30. Vooraf eten in de cafetaria kan maar dan best ten laatste om 19u00 aanwezig zijn. Prijs: € 7,00 of € 6,00 (65+)

Ga je ook? Geef dan zo vlug mogelijk een seintje aan Guy (tickets worden enkel besteld voor wie ook daadwerkelijk komt!)

Woensdag 8 januari NIEUWJAARSRECEPTIE IN ONS LOKAAL

NIEUWJAARSRECEPTIE voor onze leden.

Het bestuur nodigt je uit en trakteert op hapjes en een drankje! We hopen je te mogen begroeten zodat we samen kunnen klinken op het nieuwe jaar.

In ons lokaal om 20u30, Domein Rijkendaal te Strombeek-Bever

Zaterdag 11 januari CC HET BOLWERK “LA VIE EST RIGUELLE”

Vijf jaar lang werd de zaterdagvooravond op Klara opgevrolijkt door de brede glimlach waarmee Patrick Riguelle en Jan Hautekiet het Franse lied koesterden in ‘La Vie est Riguelle‘.

Vijf jaar lang konden Patrick en Jan zich uitleven in de schier eindeloze collectie parels waarmee la chanson française de wereld sinds jaar en dag verblijdt.

Op het podium worden alle registers opengetrokken voor het beste, het mooiste en het meest verrassende dat de heren de voorbije vijf jaar genereus hebben gedeeld met hun enthousiaste luisteraars.

Er werden 7 kaarten besteld à € 14,40/kaart

Afspraak ter plaatse om 20u15 in het CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde. De voorstelling begint om 20u30.

Wil je erbij zijn geef dan een seintje aan Ingrid en schrijf je bedrag over op de Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678.

Zaterdag 11 januari DRIEKONINGENFEEST IN HUMBEEK

Dit evenement is van Sas Events en is een trekpleister van jewelste. Er zijn activiteiten voor kids en gezellige kraampjes met allerhande om te eten en te drinken uitgebaat door Humbeekse verenigingen. Rond 20u30 is er een groot vuurwerk voorzien boven het kanaal Brussel Willebroek. En last but not least een Driekoningenfuif in de tent.

Bea verwacht jullie tegen 19u00 aan de Eldorado – Kerkstraat 251 – 1851 Humbeek. Geef haar een seintje als je komt. Nadien nodigt Gregory alle leden uit voor een drankje bij hem thuis in Humbeek, geef hem vooraf best een seintje.

Zondag 12 januari ETENTJE IN GRIMBERGEN SINGLES ONLY!!

Bea heeft opnieuw een tafel gereserveerd in BRASSERIE 17. Niet tof om als single alleen te gaan eten? Wees welkom om samen met andere singles deze tafel te delen.

Brasserie 17 ligt op de hoek van de Vorststraat en de Rijkenhoekstraat in Grimbergen. Je kan een kijkje nemen op de  website www.brasserie17.be

Verwittig Bea uiterlijk maandag 6 januari als je komt. We spreken af om 18u00 ter plaatse.