Selecteer een pagina

ARCHIEF

 

Zondag 29 augustus MINIGOLF TE JETTE

In juli kon de minigolf niet door gaan door de regen maar nu bestellen we mooi weer! De minigolf heeft 18 holes en kost maximum 5 €/persoon (3.5 € voor 60plussers).

We spreken af om 14u30 aan de parking van het station van Jette: Dupréstraat, 1090 Jette. De parking heeft een slagboom en je moet een ticket nemen MAAR zondag is het niet te betalen. Wil je erbij zijn dan geef je Ingrid een seintje

Donderdag 2 september ZOMERSE AVONDWANDELING VILVOORDE

Het Tuchthuis, in de volksmond ‘de correctie’ genoemd, was de tweede moderne gevangenis van het land. De gevangenis sloot in 1871 en werd nadien gebruikt als legerkazerne. Nu is het de spil in een prestigieus stadsvernieuwingsproject. Toch werd het verleden bewaard en is een oude vleugel in ere hersteld. Dit uniek Vilvoords erfgoed met internationale uitstraling is zeker een bezoekje waard.
Vertrek om 19 uur aan parking Rondeweg. Afstand: 3 km. Begeleiding door stadsgidsen.

Patsy D verwacht jullie tegen 18u45 aan de Rondeweg 4 te 1800 Vilvoorde. Geef haar een seintje als je mee wandelt.

Vrijdag 3 september BOWLING IN WEMMEL

Nieuwe bazen nieuwe wetten ! Francis neemt de fakkel over van Guy om de maandelijkse bowling te organiseren en in plaats van de laatste vrijdag van de maand zal deze activiteit dus elke EERSTE vrijdag van de maand doorgaan.

Wij willen Guy hierbij ook bedanken voor de jaren inzet om van deze activiteit een succes te maken en tevens Francis ook veel succes wensen met de voortzetting van onze maandelijkse bowling!

Waar : BOWLING STONES – Steenweg op Brussel 397 – 1780 WEMMEL

Afspraak om 19u45 zodat we om 20u00 stipt kunnen starten.

Francis reserveert op voorhand 1 of 2 banen daarom moeten we stipt om 20u00 starten.

Prijs: is per uur en per baan. Wij reserveren 1,5 uur, wat ons toelaat om 2 games te doen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de prijs per persoon 12 à 15 Euro zijn voor 2 games.

Geef ten laatste op donderdag een seintje aan FRANCIS als je erbij wil zijn en zodat hij weet hoeveel banen hij moet reserveren.

Een pintje komen drinken mag natuurlijk ook!

Zaterdag 4 september ETENTJE VOOR SINGLES IN ELDORADO

Teresa organiseert een etentje voor de singles in de Eldorado op zaterdag 4 september. Als je geïnteresseerd bent kan je haar je deelname bevestigen tot 20 augustus.

Place to be: Eldorado, Kerkstraat 251 te 1851 Grimbergen. Je wordt verwacht tegen 18u30.

Zaterdag 11 september HAPJE TAPJE IN ONS LOKAAL

Vandaag maken we er wat leuks onder ons van!

Teresa verwacht van ons dat we iets lekker meebrengen (+/- 250 gr) om dan samen rond 18u30 al dit lekkers op te eten. Voor brood en boter wordt door Ari-Vee gezorgd.

Na het eten kan er gekaard worden of een ander spel gespeeld worden of gewoon gezellig samen een pintje drinken.

Jullie zijn welkom vanaf 17u00.

Verwittig je Teresa dat je er zal zijn – graag voor 8 september zodat ze genoeg brood kunnen voorzien.

Zondag 12 september FIETSEN DOOR DE BOMEN

Deze vlakke fietstocht doorheen het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen, toont je het Bosland. Je fietst in de schaduw van de bomen, afgewisseld met stukken open heide of graslanden. In Den Brand is een gebied waar imposante landduinen het decor vormen, gelukkig moet je daar niet met de fiets overheen.

Aan knooppunt 272 ligt “Fietsen door de Bomen”, een unieke fietsbeleving die je meeneemt naar de toppen van de bomen. In Lommel brengt het pad je langs de Duitse Militaire Begraafplaats, een serene en rustige plek.

Afspraak: 13u30 op Parking De Schans – Schansplein – 3940 Hechtel-Eksel.

Startplek: In den Brand – Kamerstraat – 39,40 Hechtel-Eksel. Ga je mee door de bomen? Geef dan een seintje aan Mieke

Zondag 19 september WANDELING LIPPELO 8KM

We kiezen voor een knooppuntenwandeling in de bosrijke omgeving. Via velden en deels onverharde wegen genieten we van de rustige natuur in het middelpunt van Vlaanderen. Na de tocht wacht er een ruim terras vlakbij de kerk om het stof weg te spoelen. 

We spreken af om 14u00 aan de kerk van Lippelo, Broekstaat 6 te Puurs. Als je mee komt wandelen, geef dan vooraf een seintje aan Lieven

Zondag 25 september PETANQUE

Een partijtje petanque mag ook niet ontbreken.

Vermits het al wat laat op het seizoen is gaan we voor zondagnamiddag.

We spreken af om 14u30 in café De Club – Toekomstraat 68 – 1800 Vilvoorde.

Verwittig je Gabriël dat je komt aub?

Vrijdag 1 oktober BOWLING IN WEMMEL

Waar: BOWLING STONES – Steenweg op Brussel 397 – 1780 WEMMEL 

Afspraak om 19u45 zodat we om 20u00 stipt kunnen starten. 

Francis reserveert op voorhand 1 of 2 banen daarom moeten we stipt om 20u00 starten. Prijs: per uur en per baan. Wij reserveren 1,5 uur, wat ons toelaat om 2 games te doen.  Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de prijs per persoon € 12,00 à 15,00 zijn voor 2 games. 

Geef ten laatste op donderdag een seintje aan Francis als je erbij wil zijn zodat hij weet hoeveel banen hij moet reserveren. 

Een pintje komen drinken mag natuurlijk ook!

Zaterdag 2 oktober FILM UCG CINEMA’S MECHELEN

Mieke nodigt jullie uit om samen naar de film “ROOKIE” te gaan kijken en weg te zwijmelen, voor de dames, in de ogen van Matteo Simoni en voor de heren in die van Veerle Baetens.

We spreken af om 19u15 in UCG Mechelen – Spuibeekstraat 5 te Mechelen. Film begint om 20u00. Ga je mee een filmpje meepakken geef dan een seintje aan Mieke