Selecteer een pagina

ACTIVITEITEN

 

Zaterdag 20 november CC HET BOLWERK THE BOOTLEG EIGHTIES (UK)

Zullen de jaren ’80 ooit uit het collectieve geheugen vervagen? Het lijkt wel alsof niemand dat decennium vol kleurrijke muziek, iconische films en vaak twijfelachtige mode kan of wil vergeten. Ook hippe millennials omarmen vandaag met alle plezier de unieke liedjes en fascinerende stijl.

Begin alvast te glimlachen en warm je dansbenen op, want met The Bootleg Eighties komt de strafste eighties band uit het Verenigd Koninkrijk terug naar Vlaanderen. Na hun zeer gesmaakte The Bootleg Sixties die eerder nog te zien waren in Vilvoorde, brengt hetzelfde productieteam een nieuwe fenomenale party, vol glitter en glamour en dé ultieme trip down memory lane

Beleef mee dit visueel spektakel met van de eerste tot de laatste minuut wereldhits die de 80’s vormgaven. Twee uur lang trekken ze alle registers open met het beste van o.a. Wham!, Culture Club, Frankie Goes To Hollywood, Eurythmics, Depeche Mode, Phil Collins , Simple Minds, Spandau Ballet en Rick Astley. Hoog tijd om die fluo beenverwarmers en zweetbandjes nog eens uit de kast te halen.

Er werden 7 kaarten besteld à € 20,00/kaart.

Afspraak om 20u15 in het CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde.

Het concert begint om 20u30.

Wil je erbij zijn geef dan een seintje aan Patsy en schrijf je bedrag over op de Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678.

                               

COVID SAFE TICKET IN ONS LOKAAL IS VERPLICHT

Ook wij hebben de verplichting om enkel personen in het bezit van een Covid Safe ticket of een negatief test bewijs toe te laten tot ons praatcafé. Hou hier dus rekening mee als je woensdag, of op een activiteit in het weekend in ons lokaal, langs komt. Dank je voor je begrip.

Zondag 21 november WANDELING ST. GENESIUS-RODE 8,5 KM

De Hof ten Houtwandeling brengt ons langs 2 van de grootste en mooiste hoeves tussen de Zenne en het Zoniënwoud.

Deze groene wandeling gaat over veld- en boswegels in een uithoek van Sint-Genesius-Rode over een aantal pittige hellingen. 

Afspraak om 14u00 aan de Sint-Genesiuskerk, Dorpstraat Sint-Genesius-Rode.

Geef een seintje aan Lieven als je meestapt

Zaterdag 27 november SPELAVOND EN POMPOENSOEP IN ONS LOKAAL

Leg je graag een kaartje of speel je graag gezelschapsspellen dan ben je vanavond welkom in ons lokaal.

Teresa zorgt voor een heerlijke kop pompoensoep. Je kan deze proeven en zeker en vast lekker vinden à € 2,00/kop. Kom je? Geef dan een seintje aan Teresa

We sluiten ons praatcafé eventjes…

Het is niet met veel goesting maar wel in het belang van iedereen dat we ons praatcafé tot en met 15 december sluiten. Daarna zien we wat de richtlijnen zijn en of we weer wat socialer mogen zijn. Hou het ondertussen gezond.

Vrijdag 3 december BOWLING IN WEMMEL: IS GEANNULEERD

Waar: BOWLING STONES – Steenweg op Brussel 397 – 1780 WEMMEL 

Afspraak om 19u45 zodat we om 20u00 stipt kunnen starten. 

Francis reserveert op voorhand 1 of 2 banen daarom moeten we stipt om 20u00 starten.

Prijs: per uur en per baan. Wij reserveren 1,5 uur, wat toelaat om 2 games te doen. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de prijs per persoon € 12,00 à 15,00 zijn voor 2 games. 

Geef ten laatste op donderdag een seintje aan Francis als je erbij wil zijn en zodat hij weet hoeveel banen hij moet reserveren. 

Een pintje komen drinken mag natuurlijk ook!

Zondag 12 december TONEEL EMT “ALFA AND JULIA”

Het stuk speelt zich af in vleugel C van een psychiatrische kliniek, in het “zothuis” dus.

Op een dag komt een psychiater bij de patiënten en het personeel van vleugel C aanzetten met een totaal nieuw soort therapie: ze gaan samen een toneelstuk op poten zetten. Wat daar therapeutisch aan is, legt hij zelf wel uit.

In ieder geval heeft hij zijn oog laten vallen op een ware klassieker: niks minder dan “Romeo en Julia” van William Shakespeare himself!

Dat de hele zaak niet verloopt zoals hij het zich had voorgesteld, ligt nogal voor de hand.

Gelukkig hoeven we geen getuige te zijn van de repetities, maar maken we meteen de voorstelling mee. Die start wel onder een slecht gesternte: er is namelijk een acteur te kort.

Afspraak om 14u30 in de Clemenceaustraat 111 – 2853 Sint-Katelijne-Waver.

Prijs: € 13,00.

Wegens organisatorische redenen, graag tegen ten laatste 15 november aan Mieke laten weten of je mee wil naar het toneel zodat zij de kaarten kan reserveren.

Je kaart is de jouwe na overschrijving van het bedrag op de Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678

Zaterdag 18 december CC BOLWERK “THE ANIMALS AND FRIENDS”

De Animals waren de tweede Britse band die de top bereikte van de Amerikaanse hitlijsten, met een miljoenenverkoop van de legendarische single ‘The House Of The Rising Sun’. De hits bleven volgen. Succesnummers als ‘We Gotta Get Out Of This Place’, ‘Don’t Let Me Be Misunderstood’, ‘It’s my Life’, ‘Let Me Take You Home’ of ‘I Put A Spell On You’ doen nog altijd een belletje rinkelen, toch?

Nu, meer dan 50 jaar later, toeren medeoprichters John Steel (drums) en Mickey Gallagher (toetsen/zang) nog steeds samen met hun friends Danny Handley

(zang/gitaar) en Roberto Ruiz (bas/zang). Trouw aan hun ruwe rhythm & blues treden The Animals nog steeds op voor uitverkochte zalen en worden ze bejubeld door fans van alle leeftijden over de hele wereld. 

Afspraak om 20u15 in het CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde.

Het concert begint om 20u00. Een ticket kost 18 €.

Wil je erbij zijn, geef dan tegen ten laatste 15 november, een seintje aan Patsy en schrijf je bedrag over op de Ari-Vee rekening BE69 7340 1573 0678 zodat zij je kaart kan bestellen.