Selecteer een pagina

ACTIVITEITEN

 

Vrijdag 1 oktober BOWLING IN WEMMEL

Waar: BOWLING STONES – Steenweg op Brussel 397 – 1780 WEMMEL 

Afspraak om 19u45 zodat we om 20u00 stipt kunnen starten. 

Francis reserveert op voorhand 1 of 2 banen daarom moeten we stipt om 20u00 starten. Prijs: per uur en per baan. Wij reserveren 1,5 uur, wat ons toelaat om 2 games te doen.  Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de prijs per persoon € 12,00 à 15,00 zijn voor 2 games. 

Geef ten laatste op donderdag een seintje aan Francis als je erbij wil zijn zodat hij weet hoeveel banen hij moet reserveren. 

Een pintje komen drinken mag natuurlijk ook!

Zaterdag 2 oktober FILM UCG CINEMA’S MECHELEN

Mieke nodigt jullie uit om samen naar de film “ROOKIE” te gaan kijken en weg te zwijmelen, voor de dames, in de ogen van Matteo Simoni en voor de heren in die van Veerle Baetens.

We spreken af om 19u15 in UCG Mechelen – Spuibeekstraat 5 te Mechelen. Film begint om 20u00. Ga je mee een filmpje meepakken geef dan een seintje aan Mieke

Zaterdag 9 oktober FUIF IN BRASSCHAAT

Het is al véél te lang geleden dat we de beentjes nog eens hebben kunnen losgooien. Daarom stelt Berthe voor om op zaterdag 9 oktober naar de fuif te gaan van onze zuster-singlesclub “Oever” in Antwerpen. Geïnteresseerden moeten er wel rekening mee houden dat er enkel toegang verleend wordt aan mensen met een Covid Safe ticket, in combinatie met de identiteitskaart.

Waar: Discotheek Dixies, Pauwelslei 18, 2930 Brasschaat

Uur: vanaf 21 uur. Prijs: 11 EUR

Carpooling: mogelijk en onderling af te spreken. Bevestiging aanwezigheid: via Berthe

Zondag 10 oktober UITSTAP MINI EUROPA EN LUXE ONTBIJT

9:30 We starten de dag met een luxe ontbijt in het pas geopende hotel in Machelen

Hotel Fi’Lin Adres: Kerklaan 15, 1830 Machelen

Koffies – Kazen – vleeswaren – omelet – spek – ontbijtgranen – verschillende broodsoorten – Croissants enz – een 6-tal fruitproducten – verse fruitsappen – pannenkoeken – ontbijtgranen enz en dit onbeperkt …. // prijs 19.5 euro

11:30 Bezoek mini eruope // gratis met de visit brussels PASS

           Je pas aanvragen kan via https://visitbrusselspass.brussels/nl// en binnen de     2 dagen ontvang je deze in je mailbox.

Heel Europa geanimeerd in miniatuur. Prachtig!

Een ontspannende en leerrijke wandeling van twee uur om de 28 lidstaten van de Europese Unie en haar historische, architecturale en culturele rijkdom te (her)ontdekken!

Aan de voet van het Atomium, op de site van Bruparck, bevindt zich een buitengewone attractie: een miniatuurstad, waar je een reis door Europa kan maken in slechts een paar uur tijd. Niet minder dan 350 maquettes van een ongelooflijke finesse staan er, exacte replica’s van de mooiste monumenten uit de landen van de Europese Unie.

Afspraak 9u30 Hotel Fi’Lin

INSCHRIJVEN VOOR 7/10 (de reservaties moeten gebeuren qua ontbijt en mini-europe) Contactpersoon: Carine

Zaterdag 16 oktober KAAS EN WIJNAVOND IN ONS LOKAAL

Teresa zorgt voor kaas en brood om een leuke avond te beginnen, daarna kunnen we gezelschapspelletjes spelen of gewoon wat kletsen.

De deuren van het praatcafé gaan open om 17u30 en we beginnen te eten om 18u30. Het enige wat je moet doen is voor 10 oktober 10 € over schrijven op de Ari-vee rekening BE69 7340 1573 0678 en Teresa verwittigen als mee wilt genieten.

Zondag 17 oktober WANDELING LEEFDAAL 8 KM

Tussen Brussel en Leuven kunnen we genieten van een landelijke wandeling via veldwegen. De route loopt via een zacht glooiend lappendeken van akkers, bos en weilanden van de vallei van de Voer naar het Brabants leemplateau en bestaat uit bijna volledig onverharde wegen. 

Samenkomst om 14u00 op de parking Dorpsplein te Leefdaal (hoek Dorpstraat en Neerijse Steenweg). Geef een seintje aan Lieven als je meestapt. 

Zondag 24 oktober ETENTJE VOOR SINGLES IN ZEMST

Bea nodigt alle singles uit om te komen eten in het Hof van Laar, Humbeeksebaan 177 te Zemst.

Zij heeft 2 tafels voor 6 personen gereserveerd zodat iedereen kan eten wat hij of zij wil.

De afspraak is om 19u00 en om erbij te zijn laat je een berichtje aan Bea.

Wees er snel bij om niet op de wachtlijst te komen.

Zaterdag 30 oktober RETROFUIF IN ALSEMBERG

Op zaterdag 30 oktober organiseert vzw Zot van Beersel haar jaarlijkse retrofuif in evenementenhal DOC, Gemeenveldstraat 3, 1652 Alsemberg, deze keer ten voordele van vzw Levenslust in het kader van De Warmste Week. De exacte toegangsprijs is nog niet bekend maar bedroeg in 2019 EUR 13. Francis en Berthe zullen daar aanwezig zijn vanaf 20u30. Als ook jij dansbenen hebt, laat het dan weten. Hou er wel rekening mee dat een coronapas (Covid safe ticket) noodzakelijk is!

Zondag 31 oktober HALLOWEEN BOOTTOCHT MECHELEN

Een rondvaart doorheen het Duistere Mechelen met een griezelig – boeiende boot en met onze verteller en zijn Verbluffende Volkse Verhalen over de Maagd van Mechelen, de Poel aan de Nekker, en de Watergeest Kludde, en met echte pompoensoep van Hildegonda, de Heks van de Winket…

Langs de oevers van de Dijle wachten er ons ook nog verschillende Halloween actracties whaaaaaa!

Ik heb 15 plaatsen gereserveerd – wegens organisatorische redenen graag tegen tenlaatste 15 oktober bevesting dat je meegaat gaat bibberen whaaaa.

Prijs €13,00

De boot ligt op ons te wachten aan de aanlegsteiger Haverwerf te Mechelen en vertrekt om 19u30.

Afspraak: 19u00 op de Vismarkt (Artois Site). Graag smsje aan Mieke

Maandag 1 november TENTOONSTELLING IN LINKEBEEK

Jullie kunnen mee naar een unieke tentoonstelling rondom het Brabants Fauvisme, met werken uit private collecties die nooit eerder vertoond werden van o.a. Rik Wouters, Ferdinand Schirren en Jean Brusselmans. De expo loopt op drie locaties in Linkebeek en we zullen dus wandelen van de ene locatie naar de andere. Afspreken doen we aan GC de Moelie, St. Sébastiaanstraat 14, 1630 Linkebeek om 14 uur. Graag Berthe verwittigen als je meegaat. De tentoonstellingen zijn volledig gratis!

Vrijdag 5 november BOWLING IN WEMMEL

Waar: BOWLING STONES – Steenweg op Brussel 397 – 1780 WEMMEL 

Afspraak om 19u45 zodat we om 20u00 stipt kunnen starten. 

Francis reserveert op voorhand 1 of 2 banen daarom moeten we stipt om 20u00 starten.

Prijs: per uur en per baan. Wij reserveren 1,5 uur, wat ons toelaat om 2 games te doen. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal de prijs per persoon € 12,00 à 15,00 zijn voor

2 games. 

Geef ten laatste op donderdag een seintje aan Francis (0499 21 70 65) als je erbij wil zijn en zodat hij weet hoeveel banen hij moet reserveren. 

Een pintje komen drinken mag natuurlijk ook!