Selecteer een pagina

ARCHIEF

 

Zaterdag 27 november SPELAVOND EN POMPOENSOEP IN ONS LOKAAL

Leg je graag een kaartje of speel je graag gezelschapsspellen dan ben je vanavond welkom in ons lokaal.

Teresa zorgt voor een heerlijke kop pompoensoep. Je kan deze proeven en zeker en vast lekker vinden à € 2,00/kop. Kom je? Geef dan een seintje aan Teresa

Vrijdag 8 maart 2024 CC HET BOLWERK UITVERKOCHT

                                  CLEYMANS & VAN GEEL “MORGEN BETER”

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn vrienden, ze zijn zelfs beste vrienden! Bloedbroeders! Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al 15 jaar op de planken.

Na de cd’s “Cleymans & Van Geel” en “We kunnen ons redden” pakken de heren in 2024 uit met een nieuw album dat ze ook brengen naar de theaters. Iets intiemer dan we van hen gewoon zijn op de grote festivalpodia, maar zeker zo sfeervol. Samen met hun vaste band brengen ze een bloemlezing uit de nieuwe plaat en uiteraard ontbreken de gekendere hits niet zoals “En Route”, “We kunnen ons redden” en “Tijgers”.

Een must voor oog en oor.

Er zijn 5 tickets besteld.

Anne verwacht jullie om 20u15 – in de foyer van CC Het Bolwerk – Bolwerkstraat 17 – 1800 Vilvoorde.

Aanvang concert 20u30.

Zondag 31 maart PAASNAMIDDAG IN ONS LOKAAL

We houden onze jaarlijkse traditie in ere! Gezellig samen zijn vanaf 15u00. Iedereen is welkom!

We starten de namiddag met een paar gezelschapsspellen (vergeet niet jullie favoriete gezelschapsspel mee te brengen), maar een gezellige babbel bij een lekker drankje kan ook!

Om 17u30 starten we met ons paasbuffet. Iedereen die komt of blijft eten brengt iets lekkers mee van zo’n 250 gr om ons buffet samen te stellen.

Voor brood en dessert? Daar zorgen wij voor!

Wij hopen op een talrijke opkomst zodat het een succesvolle namiddag wordt!

Inschrijven doe je door een smsje te sturen naar Leen of naar Mieke tegen ten laatste 27 maart zodat zij de nodige boodschappen kunnen doen.